Mer än bara tandvård

 • Hjärta

  Trygg och förstklassig tandvård i avkopplande miljö

 • Sköld

  Kostnadskontroll med fastpris och behandlingar i olika prisklasser

 • Tand

  Konsultationer för våra olika behandlingar och tandvård

 • Chatt

  Vi talar förutom svenska även engelska, spanska, rumänska, bosniska, serbiska och kroatiska

Välkommen till Linnékliniken

Din moderna tandläkare i centrala Göteborg

Personlig och trygg allmäntandvård

Linnékliniken är en privattandvårdsklinik för vuxna patienter, vi finns på Linnégatan 5 i Göteborg och erbjuder personlig och trygg allmäntandvård. OBS vi har tyvärr inte avtal med Västra Götalandsregionen om fri tandvård för barn, ungdomar och unga vuxna. Vi utför all typ av tandvård på kliniken och har goda kontakter med specialisttandvården.

Vår personal talar förutom svenska även engelska, spanska, rumänska, bosniska, serbiska och kroatiska. Vi är medlemmar i Privattandläkarna som är privata tandvårdens branschorganisation. Det innebär en trygghet för dig som är patient hos oss kan kontakta Privattandläkarna om vi skulle vara oense . Vi har öppet måndag 7-17, tisdag till och med torsdag 7-18, fredag 8-14. Kliniken är nu semesterstängd och vi är tillbaka måndag 29 juli.  Behöver du akuttandvård hänvisar vi till Folktandvårdens Akuttandvård på Odinsgatan 10 telefonnummer 010-4418800.

 

 

Kvalitetstandvård till attraktivt pris

Vi har har stor erfarenhet av alla typer av behandlingar inom allmäntandvården så som undersökningar, akut tandvård, rotfyllningar, lagningar, kronor och broar, implantatbehandlingar, tandreglering, och tandhygienistbehandlingar. Vårt fokus är att utföra behandlingar med kvalitet som är anpassade till din tandhälsosituation. Vi är anslutna till Försäkringskassan och har du tandvårdsbidrag eller högkostnadsskydd minskas patientavgiften (din del) med motsvarande automatiskt. Vi erbjuder konsultationstider till tandläkare, tandhygienist och käkkirurg. Behöver du boka eller omboka din tid kan du oftast göra det via onlinebokningen på hemsidan. För avbokning kontakta oss på info@linnekliniken.nu eller 031-141480. Uteblivande utan att meddela oss från tid som du bekräftat måste vi tyvärr debitera med 1 000 kronor.

 

 

Boka tid online

Boka din behandling här

 • Undersökning

  I vårt undersökningspaket ingår röntgen, borttagning av tandsten och polering

  Läs mer
 • Lagningar

  Lagningar med minsta möjliga obehag och med olika typer av bedövning när det behövs

  Läs mer
 • Implantat

  Nya, fina tänder med säkra och pålitliga kvalitets implantat och krona

  Läs mer
 • Estetisk tandvård

  Högkvalitativa skalfasader och porslinskronor

  Läs mer
 • Tandblekning

  Effektiv och säker tandblekning med Opalescence

  Läs mer
 • Tandreglering

  Professionell tandreglering för att justera dina tänders position

  Läs mer

Kontakta mig

Jag vill gärna veta mer om er tandvård och tandläkarmottagningen.
Vänligen kontakta mig.

Vi som arbetar på Linnékliniken

Genom Linnékliniken får du tillgång till en fullskalig privatklinik med stor samlad erfarenhet inom tandvård. Kliniken leds av legitimerad tandläkare Maya Cauthin Rua Järvsén och vi talar förutom svenska även engelska, spanska, rumänska, bosniska, serbiska och kroatiska. Välkommen att kontakta oss.

Läs mer om oss