Rotfyllning
- Linnégatan i Göteborg

Trygg behandling och varsamt handlag

Den vanligaste orsaken till att du behöver göra en rotfyllning, eller endodonti, är att du fått ett djupt hål i tanden. Det gör att det kan bildas bakterier och att du får en infektion med svullnad och smärta som följd. För många är det förknippat med stress och obehag att behöva rotfylla en tand. Vi har förståelse och respekt för det. På Linnékliniken har vi därför tagit fram ett arbetssätt för att göra din rotfyllning så trygg och smidig som möjligt. Vid en rotfyllning besöker du oss ofta två gånger. Första gången gör vi en mindre öppning i tanden och genomför en behandling som får inflammationen att lägga sig och tar bort smärtan. Vid andra besöket, när tandvärken har försvunnit, gör vi själva rotfyllningen. Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om vårt arbetssätt. Priset för en rotfyllning är från 4 435 kronor för en mindre rotfyllning och upp till 7 480 kronor för en omfattande rotfyllning.

Boka tid online

Boka din behandling här

Så här utför vi din rotfyllning:

  • Första besöket gör vi en mindre öppning i tanden och rengör
  • Vid behov skriver vi ut antibiotika på recept
  • Vid andra besöket rotfylls kanalerna och tanden lagas
  • Du får alltid effektiv smärtlindring och känner aldrig någon smärta

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

  • Personligt bemötande och tid för att lära dig
  • I möjligaste mån samma tandläkare
  • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamt omhändertagande
  • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
  • Fastpris och inga oväntade kostnader

Linnékliniken - din personliga tandläkare och tandvård i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och de flesta av vår personal är utbildade i Sverige och på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård. Självklart är vi anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd.

Goda kontakter finns med specialisttandläkare för utbildningsbesök för personalen och remisser för patienter. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer.