Tandhygienist - Linnégatan i Göteborg

Proaktiva behandlingar för god munhälsa

På Linnékliniken vill vi att alla ska kunna njuta av en god munhälsa, oavsett ålder eller andra förutsättningar. När du anlitar vår professionella tandhygienist får du därför alltid personligt anpassade behandlingar och skötselråd för att behålla – och förbättra – just din munhälsa. En dålig munhälsa kan leda till problem med tandsten, missfärgningar, blödande tandkött och tandlossning. I många fall är det lidande och kostnader som enkelt kan undvikas genom regelbundna besök hos tandhygienist. Vår tandhygienist Loredana Tucu har kandidatexamen från Tandhygienistprogrammet på Odontologen vid Göteborgs Universitet och många års erfarenhet . Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din munhälsa. Priset för ett besök varierar efter typ av behandling. Har du innestående tandvårdsbidrag är priset lägre för dig att betala. Varmt välkommen till oss!

Boka tid online

Boka/omboka/avboka din behandling här

Ett besök hos våra tandhygienister innehåller alltid:

  • Diagnosticering av din tandstatus och dina behov
  • Plack och tandstensborttagning
  • Borttagning av missfärgningar och fläckar
  • Putsning och polering av tänderna
  • Personlig information och råd om munhygien och kost

Boka tid hos Tandhygienist

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

  • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
  • Alltid samma tandhygienist
  • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
  • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
  • Fastpris och inga oväntade kostnader

Linnékliniken - din personliga tandläkare och tandvård i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och de flesta av vår personal är utbildade i Sverige och på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård. Självklart är vi anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd.

Goda kontakter finns med specialisttandläkare för utbildningsbesök för personalen och remisser för patienter. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer.