Om Linnékliniken

Personlig och patientnära tandvård
- i moderna och fräscha lokaler

Linnékliniken ligger i moderna och nyrenoverade lokaler på Linnégatan 5, nära Järntorget, i centrala Göteborg. Vi drivs av det personliga mötet med våra patienter och målet är att ge den bästa och mest kundvänliga tandvården i Sverige.

 

Som kund hos Linnékliniken får du tillgång till en fullskalig och modernt utrustad tandvårdsklinik. Vårt team består av erfarna och professionella tandläkare, tandhygienister, och tandsköterskor under ledning av Maya Cauthin Rua Järvsén, legitimerad tandläkare från Göteborgs Universitet.

Boka tid online

Boka/omboka/avboka din tid här

Vårt kunderbjudande: trygg, förstklassig
och personlig tandvård

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt eller för att boka tid.

  • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
  • I största möjliga mån samma behandlare
  • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
  • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
  • Fastpris och inga oväntade kostnader

Därför startade vi Linnékliniken

Linnékliniken startades av legitimerad tandläkare Maya Cauthin Rua 2012. Efter en längre tid inom Folktandvården och som resurstandläkare, växte idén fram att öppna en egen klinik. Grundidén var att ta vara på de goda erfarenheterna från Folktandvården och samtidigt utveckla en klinik med mer tid för det personliga mötet med patienten. Detta är grunden för vår verksamhet även idag. En annan hörnpelare för oss är att alltid samarbeta med de bästa leverantörerna av material, teknik och utrustning. Och vår personal utbildar sig fortlöpande för att kunna erbjuda våra patienter en trygg, säker och förstklassig tandvård. Varmt välkommen till Linnékliniken!

Linnékliniken - din personliga tandläkare och tandvård i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och de flesta av vår personal är utbildade i Sverige och på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård. Självklart är vi anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd.

Goda kontakter finns med specialisttandläkare för utbildningsbesök för personalen och remisser för patienter. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer.