Akuttandvård Göteborg

God tillgänglighet när du
behöver akut tandvård

Ibland inträffar det oförutsedda, vilket kan innebära att du får akuta tandproblem. Det kan gälla allt ifrån smärta och tandvärk orsakad av inflammation, till en avbiten eller utslagen tand. Vi har stor erfarenhet av akuttandvård och har ett komplett utbud av utrustning och avancerade tekniska hjälpmedel för att ge dig sofistikerad, akut tandvård – och lindra dina besvär. Vi försöker alltid om det är möjligt att utföra permanent behandling direkt, det sparar dig tid och pengar .För våra befintliga patienter erbjuder vi vissa åtgärder utan kostnad, vänligen se nedan. Vi har ett maximalt pris på 2 500 kronor per tand för akut behandling för nya patienter (obs gäller ej operation, rotfyllning eller porslinskrona).

Boka tid online

Boka/omboka/avboka din behandling här

Vid akuta tandbesvär får du alltid:

  • För revisionspatienter besök samma dag eller senast nästföljande vardag
  • Snabb åtgärd av tandproblemet
  • Prioriterad bokning av uppföljningsbehandling om behov finns
  • Individuellt anpassat telefonsamtal för självhjälp
  • Utskrift av e-recept

Vårt kunderbjudande - förstklassig, säker
och personlig tandvård

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård, både vid akuta tandbesvär och vid icke-akut tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Behöver du boka tid akut? Använd online bokningssystemet, ring telefonnummer 031 – 14 14 80 eller skicka e-post till info@linnekliniken.nu så hjälper vi dig snarast.

  • Personligt bemötande och tid för att lära dig och din munhälsa
  • I största möjliga mån samma tandläkare
  • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamhet
  • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
  • Fastpris och inga oväntade kostnader

Linnékliniken - din tandläkare och tandvård i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och de flesta av vår personal är utbildade i Sverige och på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård. Självklart är vi anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd.

Goda kontakter finns med specialisttandläkare för utbildningsbesök för personalen och remisser för patienter. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer.