Tandblekning av hög kvalitet
Linnégatan i Göteborg

Tandblekning för vitare tänder

Gör din tandblekning tryggt hos oss – med professionella märkesprodukter från Opalescence. Vår tandblekning återställer dina tänder till sin naturligt vita färg och är en enkel och vanligtvis smärtfri behandling. Innan vi utför en tandblekning gör vi också alltid en bedömning av din tandhälsa och förutsättningar för en tandblekning. Detta för att säkerställa om en tandblekning är lämplig och vilka resultat du kan få. Du utför sedan tandblekningen hemma under ett antal dagar. Därefter kommer du tillbaka för uppföljning av behandlingen och resultatet. Priset för vår kvalitativa tandblekning är 4 000 kronor och då ingår tandundersökning och alla besök, individuellt framtagna flergångs blekskenor och blekmedel.

Boka tid online

Boka/omboka/avboka din behandling här

I vår blekning ingår alltid:

  • Tandundersökning med lämplighetsbedömning
  • Information om tandblekning, resultat och instruktion
  • Individuellt anpassade blekskenor och blekmedel från Opalescence
  • Vid besvär med ilningar utskrift av lindrande läkemedel
  • Användande av färgskala för att mäta resultat

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer, eller boka tid för tandblekning? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

  • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
  • I största möjliga mån samma behandlare
  • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamhet
  • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
  • Fastpris och inga oväntade kostnader

Linnékliniken - din personliga tandläkare och tandvård i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och de flesta av vår personal är utbildade i Sverige och på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård. Självklart är vi anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd.

Goda kontakter finns med specialisttandläkare för utbildningsbesök för personalen och remisser för patienter. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer.